Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ακαριαία η απάντηση του δημάρχου Δωδώνης απέναντι στις σε βάρος του συκοφαντίες-Κατέθεσε μήνυση κατά γνωστής Αθηναϊκής ιστοσελίδας!

Oι εκλογές δεν κερδίζονται με ψεύδη!!!

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη, κατέθεσε σήμερα το πρωΐ ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Δωδώνης, Κώστας Κατσανάκης κατά αθηναϊκής ιστοσελίδα πανελλήνιας εμβέλειας για συκοφαντίες και ψεύδη που ανήρτησαν σε βάρος του ιδίου για ανυπόστατη παραπομπή του δημάρχου στη δικαιοσύνη. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι ανυπόστατο και όταν γράφεται μια μόλις ημέρα πριν τις δημοτικές εκλογές, δικαιολογημένα εγείρονται ερωτηματικά για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την αθλιότητα. Συνεργάτες του Κ. Κατσανάκη τονίζουν, ότι ο Δήμος Δωδώνης επέβαλε το τέλος ακαθαρίστων εσόδων 0,5 % σε όλα ανεξαιρέτως τα υπαγόμενα στο νόμο καταστήματα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Επίσης διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει πόρισμα επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για την παραπάνω αιτία, αφού το τέλος επιβλήθηκε και πως ουδεμία έκνομη πράξη του δημάρχου , ουδεμία παράνομη εκτέλεση έργου, εργασίας, υπηρεσίας ή προμήθειας, παρά μόνο όλες με τις νόμιμες εγκρίσεις των
αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών. Δε διενεργήθηκε κανένας έλεγχος για τα παραπάνω ζητήματα, αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος. Ξεκαθαρίζουν ότι ο Δήμος Δωδώνης δεν τηρεί καμιά προθεσμιακή κατάθεση σε τραπεζικό ίδρυμα της Ηπείρου (προφανώς της Συν/κής ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ), ούτε χρησιμοποίησε ποτέ εταιρεία χρηματοπιστωτικών συμβούλων για διαπραγμάτευση του επιτοκίου των δημοτικών διαθέσιμων με την παραπάνω ή άλλη Τράπεζα. Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν υπάρχει κατάθεση σε λογαριασμό συγγενή πρώτου βαθμού του δημάρχου ποσού 47.896,33 € σε οποιαδήποτε Ελληνική ή ξένη Τράπεζα, τα δε στοιχεία των οικονομικών του εσόδων είναι δημοσιοποιημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην αρμόδια από το νόμο Αρχή, ενώ θέτουν στη διάθεση κάθε Ελεγκτικού Μηχανισμού ή Αρχής και κάθε πολίτη, χωρίς καμιά άλλη έγκριση, το δικαίωμα αναζήτησης των οικονομικών του εσόδων και το άνοιγμα κάθε τραπεζικού του λογαριασμού. Και συμπληρώνουν με νόημα, ότι εκλογές δεν κερδίζονται με ψεύδη και το πλοίο δεν καταλαμβάνεται με “ρεσάλτο”.

* Αναδημοσίευση από το epirusgate.blogspot.gr