Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Δήμος Ζίτσας. Συνεχίζει το "έργο" της η αντιδήμαρχος κα Γκαβρέση-Αλεξούδη Παρασκευή.



Παρά το σούσουρο που έχει ξεσπάσει με τις ενέργειες και τις παράνομες αποφάσεις της αντιδημάρχου κας Γκαβρέση-Αλεξούδη,  αυτή δεν πτοείται με τίποτε.

Με βάση παλαιότερη καταγγελία,  με περίσσιο θράσος και με ψευδή στοιχεία παραπλάνησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου με στόχο και σκοπό στην συνέχεια  να παραπλανήσει και τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα (Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Ελεγκτικό Συνέδριο). 
Το Ελεγκτικό συνέδριο του Ν. Ιωαννίνων στα τέλη του 2013 είχε ακυρώσει Χρηματικό Ενταλμα Πληρωμής Δαπάνης με βάση την απόφαση Δημάρχου 869/27-11-2013.
Η σχετική δαπάνη αφορούσε προμήθεια εξοπλισμού για τα Αγροτικά Ιατρεία που όμως δεν εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του Δήμου. 
Στην κα Γκαβρέση όμως δεν άρεσε η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Έτσι επινόησε ένα καθόλα παράνομο τρόπο  να επαναφέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με ψευδή στοιχεία. 
Εισηγήθηκε εκ' νέου ότι η εν' λόγω προμήθεια δεν αφορούσε τα Αγροτικά ιατρεία αλλά τις καθαυτού υπηρεσίες του Δήμου (π.χ. Δημοτολόγιο, Πρωτόκολλο,κ.λ.π) στα διάφορα Δημοτικά κτίρια για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι Δημότες.! 
Έτσι με την απόφαση 2/6-2-2014  το Δ.Σ. ενέκρινε την εισήγηση της κας Γκαβρέση ομόφωνα.
Δεν είναι διασυνδεμένα τα Δημοτικά κτίρια των Δημοτικών ενοτήτων  μέσω του Δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ με την έδρα του Δήμου από τις αρχές του 2011 κα Γκαβρέση;;;
Πως εξυπηρετούνται οι Δημότες τρία χρόνια τώρα κα Γκαβρέση;;;
Τελικά τι αφορά η προμήθεια αυτή; Θα μας πεί κάποιος την αλήθεια;;;

Συμπερασματικά: 
1. Εξαπατήθηκε σκοπίμως ή όχι το Δημοτικό Συμβούλιο εφόσον με την ομόφωνη απόφασή του νομοιμοποίησε την παρατυπία της κας Γκαβρέση;
2. Είναι η όχι Διοικητικό παράπτωμα η εν΄λόγω ενέργεια της κας Γκαβρέση;
3. Αποτελεί ή όχι η ενέργεια αυτή προσπάθεια εξαπάτισης των ελεγκτικών οργάνων (Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Ελεγκτικό Συνέδριο);
4. Πρέπει ή όχι η κα Γκαβρέση να αναλάβει τις ευθύνες της;  
5. Ποια η γνώμη του Δημάρχου κου Ρογκότη για όλα αυτά;

  • Ο Υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης κος Βασίλης Γαρδίκος τι έχει να πεί για όλα αυτά; 
  • Θα στελεχώσει την παράταξή του εκ΄νέου η κα Γκαβρέση;
  • Εγκρίνει και επαυξάνει τις παράτυπες αυτές ενέργειες;