Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Μα για πιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιλάμε κύριοι; Μία σύντομη αναδρομή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο και στο Ν. Ιωαννίνων







Μα για πιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιλάμε κύριοι; 


Με αφορμή τις εκλογές την Κυριακή 9 Ιουνίου για ανάδειξη οργάνων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και τις διάφορες δηλώσεις και τοποθετήσεις Στελεχών του στα Μ.Μ.Ε. περί αναδιοργάνωσης, ανασύνταξης, κ.λ.π.  θέλω να θυμίσω σύντομα και απλά για πιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιλάμε εδώ στην Ήπειρο.!
Μιλάμε για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. των: 
α) κ.κ. Μιχάλη Κασσή, Βουλευτή Ιωαννίνων όπου το τελευταίο καιρό όλο κόπτεται για την Δεινή Οικονομική Κατάσταση του Πτηνοτροφικού Συναιτερισμού "Πίνδος" και των επί πολλών μηνών απλήρωτων εργαζομένων του. Αλήθεια ποιος ήταν πρόεδρος και διοικούσε τα τελευταία δέκα χρόνια (πρίν να εκλεγεί βουλευτής) την "Πίνδος"; Αυτός δεν την κατάντησε στο χάλι που βρίσκεται; Μήπως το ξέχασε.!
β) κ.κ. Φ. Τσουμάνη, Δ. Θεμελή, Θ. Μανταλόβα, Δ. Κατηρτζίδη, Δ. Νάστο που με μπροστάριδες τους κ.κ. Φ. Φίλιο και Ν. Μάντη διέλυσαν κυριολεκτικά το Δήμο Ιωαννιτών και τον οδήγησαν στο πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα ταμιακό έλλειμα των 2.000.000 ευρώ.!
γ) κ.κ. Χ. Γκόγκου προέδρου του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος  (υποψηφίου για την Ν.Ε. Ιωαννίνων) που κατάφερε να υποθάλψει φαινόμενα κακοδιαχείρησης και αδιαφάνειας στο Σπήλαιο Περάματος.
δ) κ.κ. Κ. Κατσανάκη, δημάρχου Δωδώνης που προέβη σε αγορά υπερπολυτελούς αυτοκινήτου "ΤΖΙΠ" για τις ανάγκες των αντιδημάρχων του Δήμου από τη μία και από την άλλη μοιράζει λεφτά παρατύπως στους πρώην προέδρους Τοπικών Συμβουλίων.
ε) κ.κ. Δ. Ρογκότη, Β. Γαρδίκου, Σ. Πάικα, Π. Γκαβρέση, Π. Παππά, Σ. Μάντζιου και των συν' αυτό συνεργατών τους οι οποίοι με παράνομες απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους και στημένους διαγωνισμούς με εταιρείες συμβούλων από την Θεσσαλονίκη τσιφλικοποίησαν το Δήμο Ζίτσας.
στ) κ.κ. Γ. Παπαναστασίου, Δήμαρχο Ζαγορίου που είναι κυριολεκτικά αόρατος. Ούτε μία δράση για την προβολή και ενίσχυση του τουριστικού προιόντος σε αυτό το μοναδικό σε ομορφιά μέρος.
ζ) κ.κ. Π. Γαργάλα, Δήμαρχο Κόνιτσας πολιτικό παιδί του κ. Χατζηεφραιμίδη. Τώρα όμως που τα "χάλασαν" για το ποιος θα διεκδικήσει την καρέκλα του χρόνου στις Δημοτικές εκλογές τι θα κάνει ο "ορφανός"; 
η) κ.κ. Μ. Παντούλα πρώην βουλευτή Ιωαννίνων, που από την ώρα που έχασε την καρέκλα κυριολεκτικά εξαφανείστηκε. Βέβαια χωρίς καρέκλα και εξουσία δεν έχει φαγοπότι, δημόσιες σχέσεις, διορισμούς, εξυπηρετήσεις, κ.λ.π.    

Θα μπορούσα να αναφέρω και αρκετούς άλλους αλλά νομίζω ότι έγινε κατανοητό για πιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιλάμε. 
Τώρα αυτά περί αναναίωσης, νέων προσώπων, νεαρών στελεχών κ.λ.π. τα ακούω τσάμπα. Δεν άκουσα να διαγραφεί κανείς από όλους τους προαναφερόμενους.!

Επίσης να θυμίσω ότι μιλάμε για το κόμμα που τα ίδια του τα στελέχη "έφαγαν" από τα ταμεία του κόμματος 120.000.000 ευρώ.! και εξαφάνιζαν κατα καιρούς διάφορες λίστες με φοροφυγάδες και συγγενείς τους.!
  
Αυτό λοιπόν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θέλουν να αναδιοργανώσουν και να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή της χώρας; 

Ουέ και αλοίμονό μας.!