Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δήμος Ιωαννιτών. Δεν ισχύουν οι Δικαστικές Αποφάσεις για τον Δήμαρχο κο Φίλιο.




Μετά το έλλειμα, τα στημένα και τις μεθοδεύσεις ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κος Φίλλιπας Φίλιος αγνοεί και τις Δικαστικές Αποφάσεις. 

Αποδεικνύεται όμως μόνο Τσάμπα Μάγκας.







Ανακαλεί (εάν μπορούσε ας έκανε και αλλιώς) ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κος Φίλλιπας Φίλιος την απόφασή του σχετικά με την απομάκρυνση της Προισταμένης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου κας Ρένας Πιάνου.
Με νεώτερη απόφαση ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος ,σχετικά με την Διευθύντρια Οικονομικής Υπηρεσίας Ρένα Πιάνου, για την οποία τα Δικαστήρια είχαν εκδώσει προσωρινή απόφαση, την οποία δεν υιοθέτησε όμως ο Δήμαρχος Ιωαννίνων έρχεται τώρα να διορθώσει τον εαυτό του. 
Όπως αποκάλυψαν έγκυρες πηγές ατο Δημαρχείο σήμερα εκδικαζόταν τα ασφαλιστικά μέτρα της κ.Ρένας Πιάνου σε βάρος του Δημάρχου και ο Δήμαρχος κ. Φίλιος (μέχρι πρότεινος μάγκας και καραμπουζουκλής) κοινοποίησε απόφαση στο δικαστήριο ανάκλησης προηγούμενης δικής του απόφασης.
Καθώς ως γνωστόν δεν σεβάστηκε την προσωρινή δικαστική απόφαση και για να καλύψει την ενέργεια αυτή έστειλε σήμερα καινούρια.
Μάλιστα ενώ η πρώτη του απόφαση ανάρτηθηκε στο διαύγεια, δεν έγινε το ίδιο και με την νέα, όπως όφειλε εξάλλου.
Το γεγονός ότι ο Δήμαρχος  ενεργούσε πέραν και κόντρα των αποφάσεων των δικαστηρίων είναι κάτι ανήκουστο. 
Έγιναν, γίνονται και θα γίνουν πολλές προσπάθειες ακόμη έτσι ώστε να καταφέρουν οι της Δημοτικής αρχής να φορτώσουν το τεράστιο έλλειμα  του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ αποκλειστικά και μόνο σε δύο υπαλλήλους. Φυσικά ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο όπως νομίζει ο κος Φίλιος.

Αλλά αυτό είναι φαινόμενο σύνηθες για την Δημοτική Αρχή του κου Φίλιου.
Έχουν λάβει χώρα και αποκαλυφθεί μέχρι τώρα:
Έλλειμα 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.!
Στημένοι Διαγωνισμοί.!
Ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις.!
Φόνοι, Θάνατοι και Αυτοκτονίες.!

Μια 100% επιτυχημένη Δημοτική Αρχή. Γιατί όχι;