Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Ζίτσας. Συνεχίζονται τα ρουσφέτια από την αντιδήμαρχο Οικονομικών κα Γκαβρέση.




Συνεχίζει ακάθεκτη τα ρουσφέτια της η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ζίτσας κα Γκαβρέση-Αλεξούδη Παρασκευή.






Αυτή την φορά το δώρο αφορά  απευθείας ανάθεση 11.600 ευρώ σε φίλους και εκλεκτούς της κας Γκαβρέση από την Αθήνα. 

Θέλησε ο Δήμος να προχωρήσει (όπως ορίζει ο νόμος) στην αξιολόγηση και αναδιάρθρωση των Δομών του.
Έφτιαξε μία ομάδα εργασίας από στελέχη του Δήμου και θεώρησε σκόπιμο η ομάδα αυτή να βοηθηθεί από εξωτερικό σύμβουλο – εμπειρογνώμονα.

Δυστυχώς η αντιδήμαρχος των Οικονομικών κα Γκαβρέση «έψαξε» πολύ ;;;;; αλλά δεν κατάφερε σε όλα τα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο να βρει μία εταιρεία  Συμβούλων – Οικονομολόγων, κ.λ.π.   
Ήταν πολύ δύσκολο μιας και υπάρχουν τουλάχιστον 50 τέτοιες επιχειρήσεις στην Ήπειρο και μάλιστα αρκετά αξιόλογες.

Έτσι προχώρησε  σε  απευθείας ανάθεση 11.600  ευρώ σε φίλους και εκλεκτούς της από την Αθήνα χωρίς καν να μπει στον κόπο να πάρει και μία δεύτερη προσφορά από άλλη εταιρεία.  

Ούτε καν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί ότι ως αυτοδιοικητικός παράγοντας ενός Δήμου της πιο φτωχής περιοχής της Ευρώπης (Ήπειρος) θα μπορούσε να αναθέσει την εργασία σε κάποια εταιρεία των Ιωαννίνων που η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο. 
Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για την κα Γκαβρέση. 

Ίσως στις επόμενες εκλογές η κα Γκαβρέση θέσει υποψηφιότητα σε κάποιο Δήμο της Αθήνας. Ποιος ξέρει;;;  Ίσως κάποια στιγμή να βγει σε κάποιο μπαλκόνι ή τηλεοπτικό παράθυρο και να φωνάζει για την ανεργία και την δεινή θέση που έχουν περιέλθει οι επιχειρήσεις της Ηπείρου. Ποιος ξέρει;;;;  
Αν παρ’ ελπίδα  θέσει ξανά υποψηφιότητα εκεί στο Δήμο Ζίτσας  ας την ψηφίσουν όλοι οι Δημότες του Δήμου για να δουν χαΐρι.!

Παντελώς γελοία και  απίστευτη και η στάση της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης του κου Ρογκότη.
Ο Δήμαρχος κος Ρογκότης φυσικά αποσυρόμενος (όπως ο ίδιος έχει δηλώσει) δεν έχει καμία άποψη για τίποτε. Απλώς εκτελεί τις εντολές της κας Γκαβρέση.
Από την άλλη ο νυν επικεφαλής της παράταξης, σημερινός  αντιδήμαρχος και εκ΄ νέου υποψήφιος για Δήμαρχος, ο κος Βασίλης  Γαρδίκος  «χτυπάει προσοχή» σε όλες τις επιλογές της κας Γκαβρέση. Δεν φέρνει αντιρρήσεις ούτε τολμά να εκφέρει διαφορετική γνώμη.!

Ένα ερώτημα πλέον αιωρείται σε όλο το Δήμο Ζίτσας: Τι είναι αυτό που κάνει όλους της Δημοτικής παράταξης Ρογκότη να «τρέμουν» την αντιδήμαρχο Οικονομικών κα Γαβρέση-Αλεξούδη ;;;;

Μάλλον θα μείνουμε όλοι με την απορία.!